Kedves Szülők!

Az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja alkalmából újra megrendezzük a könyvtári éjszakát iskolánkban, 2016. október 21-én, 17 órától 21 óráig.
Tervezett programok: meseolvasás, diafilmnézés, könyvjelző készítés, játékos feladatok, társasjáték, filmek a könyvtárról és a könyvekről, humor a könyvtárban – könyvtár a humorban.
Szeretettel várjuk az egész családot egy kellemes estére a Neumann Iskola Könyvtárába!
A Könyvtárostanárok Egyesülete felhívására indult a „30 tanítási nap – 30 kép” című kampány, amelynek célja az iskolai könyvtár bemutatása. A képeket megtalálják a facebook-on (Szombathelyi Neumann János Általános Iskola Könyvtára) és az instagramon (neumann.konyvtar vagy #neumannsuli). Az Egyesület keresi a legnépszerűbb fotókat is, kérjük, jelezzék egy kattintással, ha megnyerték a tetszésüket a fényképek!

A könyvtár nemcsak érdekes könyvek kölcsönzésével, a számítógépes játék lehetőségével járul hozzá a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltéséhez, hanem színes programok szervezésével is.

Immár hagyománnyá vált iskolánkban a következő könyvhöz, olvasáshoz kapcsolódó napok megünneplése, a jeles napokhoz kapcsolódó versenyek, játékok és más programok megszervezése:

-          Népmese Napja (szeptember 30.)

-          Iskolai Könyvtári Hónap (október) – Iskolai könyvtári éjszaka

-          Nemzetközi Gyermekkönyvnap (április 2.) – városi olvasásnépszerűsítő akadályverseny

Örökös ökoiskola

Felújítás

TIOP-1.2.3-09/1-2010-0034 Közös tudásbázis kialakítása az iskolai könyvtárak fejlesztésével – Együttműködés a Paragvári Utcai Általános Iskola és a Neumann János Általános Iskola között

TÁMOP-3.1.7-11/2-0556 Referenciaintézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése
„Csodakert” A Szombathelyi Neumann János Általános Iskolában

A pályázat zárása

Kapcsolódó anyagok