Szombathelyi Neumann János Általános Iskola weboldala

Kréta

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Amennyiben nem működik a telefonos applikáció, kérjük távolítsák el a telefonról, minden egyéb adatával együtt, majd telepítsék újra!

Iskolánkban a 2018/2019-es tanévtől kezdődően a KRÉTA elektronikus napló került bevezetésre.

Elérhetőség: https://neumann.e-kreta.hu

Működik a https://neumann.ekreta.hu link is, valamint a https://klik036613001.e-kreta.hu

Felhasználónevek/jelszavak diákoknak: Minden diák rendelkezik saját egyedi felhasználónévvel és hozzátartozó jelszóval, amelyet a belépés után célszerű megváltoztatni. Belépés után a jobb felső sarokban a névre kattintva, majd Profilbeállítások-Jelszó módosítása útvonalon. Elvesztett, elfelejtett jelszó esetén a diák keresse osztályfőnökét, vagy az iskola rendszergazdáját, aki tudja pótolni a jelszót.

Felhasználónevek/jelszavak szülőknek: Alapesetben a gondviselő részére generálódnak le a belépési azonosítók, de lehetőség van mindkét szülőnek saját belépési nevet kérni. Ekkor viszont a MozaNaplóval szemben, minden gyerekhez külön szülői azonosító fog tartozni, emiatt a kezelés talán körülményesebb, bár a mobil alkalmazással ez kikerülhető. Elveszett, elfelejtett jelszó esetén annak pótlása csak személyesen lehetséges, kérem ezügyben keresse fel az iskola rendszergazdáját! (neumannrgazd@gmail.com)

UPDATE - 2018. szeptember 5-i frissítést követően lehetőség van a gondviselőnek saját felhasználónevet kérni a napló belépési oldalán. Itt néhány adat megadása után a rendszer megpróbálja beazonosítani a szülőt, amennyiben ez sikeres, akkor teljes hozzáférést kap, amelyhez a felhasználónevet és jelszót a rendszer kiküldi a megadott e-mail címre. Ha a beazonosítás sikertelen, akkor a Kréta adminjai és az osztályfőnök kap egy e-mailt a kérelemről, a felhasználó pedig egy korlátozott hozzáférést a naplóhoz szintén e-mailben. Letölthető egy pdf dokumentum, amellyel tudja igazolni az iskola felé, hogy jogosult a hozzáférésre. Ezt kinyomtatva, aláírva el kell juttatni az iskolába (osztályfőnök, iskolatitkár) a bővített jogosultsághoz. A korlátozott hozzáféréssel csak a gyermeke órarendjét tudja megnézni. Bővített jogosultsággal a jegyek, hiányzások is elérhetők lesznek.

UPDATE - 2018. november 11: A mai nappal letiltásra került a fenti funkció, azaz új azonosító igénylésével, kérjük keresse az osztályfőnököt, illetve a rendszergazdát!

Jelszóváltoztatás: Belépés után az oldal tetején, a név melletti kis háromszögre, majd a Profilbeállítások pontra kattintva lehet megtenni, a Jelszó módosítása fülön

 

Mobil alkalmazás: A Kréta tudásbázisán megtalálható a leírás és a letöltési lehetőség is.

Egyéb kérdésekben segítséget találhatnak a https://tudasbazis.ekreta.hu/ oldalon.

Keresés

Eseménynaptár

Előző hónap November 2019 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 44 1 2 3
week 45 4 5 6 7 8 9 10
week 46 11 12 13 14 15 16 17
week 47 18 19 20 21 22 23 24
week 48 25 26 27 28 29 30

Legfrissebb hírek

Felújítás

Középiskolák visszajelzései

 

A középiskoláknak tájékoztatni kell az általános iskolákat, hogy hogyan teljesítenek volt diákjaink a választott intézményben. Ezen visszajelzést tekinthetik meg az alábbi dokumentumokban:
2018 évi visszajelzések
2017 évi visszajelzések

2016 évi visszajelzések
2015 évi visszajelzések

Örökös ökoiskola

TÁMOP-3.1.7-11/2-0556 Referenciaintézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése
„Csodakert” A Szombathelyi Neumann János Általános Iskolában

A pályázat zárása

Kapcsolódó anyagok

TIOP-1.2.3-09/1-2010-0034 Közös tudásbázis kialakítása az iskolai könyvtárak fejlesztésével – Együttműködés a Paragvári Utcai Általános Iskola és a Neumann János Általános Iskola között

Free Joomla! template by L.THEME